Paardenmatras Comfort

Wat is een paardenmatras comfort?

Het Comfort matras is een waterproof matras van muur tot muur. Het matras is niet alleen ergonomische, maar ook efficiënt, economisch en milieuvriendelijk.

Onze matrassen kunnen gebruikt worden als kraammatrassen doordat de Comfort matrassen veel veerkracht hebben, dit bootst een natuurlijke weide na. Staand bieden de matrassen een goede ondersteuning, doordat het een egaal oppervlakte is. Als de paarden liggen op de paardenmatrassen komen de stijve gewrichten los en neemt de revalidatie-tijd sterk af.

doorsnede met benamingen paardenmatras

Materialen

1. Meercellig matras

Gevuld met gelijkmatige rubber-snippers

Het hoofdonderdeel van de paardenmatrassen is een meercellig gevuld matras, die gevuld is met rubber snippers. Deze speciale snipper zorgen ervoor dat het paardenmatras stevig maar toch zacht is.

2. Gelijkmatige rubber-snippers

Biedt een consequent zacht matras

Elke rubberen vlok is opgemeten en gesorteerd op grootte. Dit zorgt voor een gelijkmatigheid in de gehele stal.

3. Rubber-gecoate toplaag

Slip-bestendig en waterproof

De toplaag van het paardenmatras bestaat uit een rubberen toplaag van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de toplaag waterproof en anti-slip is. Doordat hij waterproof is en uit één geheel komt, kan er geen vocht onder de toplaag komen en is de stal makkelijk en secuur te reinigen.

4. kunststof bevestigingsstrip

Gemaakt van sterk kunststof voor een lange levensduur

De duurzame strips zorgen ervoor dat de toplaag op zijn plaats blijft liggen en perfect vlak ligt. Dit is niet alleen bevorderlijk voor het comfort van de paarden maar ook voor de levensduur van het paardenmatras.

Vragen of meer informatie ?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klik dan hier >