Paardenmatrassen

Gezondheid & comfort

Verminderd gewrichtsproblemen & verminderd het stof in de stal.

Lees meer >

Bespaar geld

80% minder stalbedekking nodig per dag.

Lees meer >

Bespaar tijd & energie

Verlaag de reinigingstijd van de stal met minstens 50%.

Lees meer >

Innovatief design

Onze comfort producten zijn gemaakt met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van comfort.

Lees meer >

Innovatief ontwerp dat tijd en geld bespaart.

StableComfort is het meest ergonomische, efficiënte en economische stalvloer die er is.

Voorkom letsel door wandschoppen

Door onze comfort stalmuren kan letsel worden voorkomen, wanneer uw paard constant tegen de muren schopt of beukt. De comfort stalmuren dempen niet alleen de klappen maar ook het geluid. Zo kan u door deze stalmuren voortaan ’s avonds slapen zonder wakker te worden door het schoppen van uw paard tegen de muren.

Stalmuren

De beste kwaliteit voor uw paard

Onze paardenmatrassen zijn gepatenteerde matrassen met meerdere cellen die totaal ten minste 6 centimeter bodembedekking vervangen. De matrassen worden van muur tot muur in de box geplaatst, voorzien van een duurzame hoes en een stevige muurbevestiging. Dit heeft als resultaat dat de vloer uit één stuk bestaat en er geen vuil in naden kan gaan zitten omdat deze vloer geen naden heeft.

Paardenmatras

Bespaar tijd en geld

Onze paardenmatten zijn speciaal ontworpen om niet alleen het comfort van de paarden te verbeteren, maar ook om stalbedekking te besparen zoals vlas, stro, houtkrullen, zaagsel en gehakseld stro. Het comfort van onze matten staat gelijk aan 6 centimeter bodembedekking. Hierdoor heb je als resultaat dat het reinigen van de stal ten miste 50% korter duurt.

Aanbevelingen